Aut. Kloakmester På Fyn

Autoriseret kloakmester

Som aut. kloakmester på Fyn har vi god erfaring med stor set alle kloakopgaver. Både når det handler om etablering af kloak systemer til nye huse og grunde, men også på ældre eksisterende boliger. Det er vigtigt at have en kloak der fungerer optimalt, for at undgå tilstoppede afløb og toiletter, men også for at sikre mod vandskader. Vi kører ud til hele Fyn i dag og hjælper dig med din opgave.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vi er Medlem af DM&E Kloakmestergaranti

  - din sikkerhed er vigtig for os

  Kloakmester_386x306(380x300)

  Aut. kloakmester på Fyn med ekspertise i kloakarbejde

  Vi tror på at man bør være ekspert på sit område, hvis kunderne skal have de bedste resultater. Derfor har vi den fornødne uddannelse og autorisation, for at være din foretrukne samarbejdspartner.

  Vi har stor erfaring med blandt andet rottespærring, hvor vi går ind og beskytter dit kloaksystem, mod skade fra eventuelle rotter. Men vi er også eksperter indenfor kloakseparering, der er en mere miljøvenlig kloakering, hvor spildvand og regnvand deles ud i to rør, i stedet for et enkelt. Dette mindsker belastningen på rensningsanlægget, og aflaster din kloak ved større regnbyger. Desuden leverer vi effektiv og kvalitativ kloakservice, som du kan benytte dig af på alle tider af døgnet.

  Udover at vi kan vores kram og altid leverer flotte resultater, arbejder vi også med en kvalitetsgaranti, så du altid kan føle dig tryg ved at vælge os som dit kloakfirma, når du skal have udført kloakarbejde.

  Vi har altid haft et stort fokus på kunden. Derfor lytter vi altid til, hvad du har at fortælle om din kloak. Derfra trækker vi på vores faglige viden og erfaring og kommer frem til den løsning, der skaber de bedste resultater for netop dig. Vi går ikke fra adressen, før at du som kunde er tilfreds med resultatet.

  Hvornår skal du bruge en kloakmester?

  Som kloakmester hjælper vi med rensning af kloak og faldstammer. Men vi er også specialiserede indenfor omfangsdræn, kloakrenovering, kloakseparering og rottespærring. Til disse opgaver kræver det en dygtig kloakmester. J.E. Hansen har mange års erfaring, og vi kan med garanti hjælpe dig godt videre.

  Du bør få os en tur forbi din adresse, hvis du oplever lugtgener, skadedyrsproblemer, tilstoppede afløb, rør eller deciderede oversvømmelser. Dette skal der tages hånd om indenfor kort tid, for ellers risikerer du, at det bliver en dyr omgang. Hvis du oplever disse, er det tegn på at din kloak ikke er helt velfungerende.

  Vi sørger for opgravningen, samt renovering af din kloak, så du hurtigt kan komme videre uden problemer.
  For at give dig endnu større sikring, arbejder vi også med en kvalitetsgaranti og er desuden medlem af DM&E Kloakmestergaranti.

  Gennem mange år i branchen, er der ikke de udfordringer vi ikke er stødt på. Derfor kan vi med sikkerhed i stemmen sige, at vi kan løse din opgave til punkt og prikke.

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Godt og professionelt udført arbejde, god service, kom til den aftalte tid, meget behagelig person og bestemt et firma som jeg varmt kan anbefale til andre.
  John Larsen
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi skrev lidt "panikken" til Jacob en søndag eftermiddag da vores kloak var stoppet. Allerede samme eftermiddag stod han på adressen , og fiksede det hele hurtigt og effektivt. Kæmpe anbefaling herfra, det er ikke sidste gang vi ringer hvis vi får brug for hjælp 👍🏼
  Louise Sloth Sørensen
  via Facebook

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling herfra Jacob rykkede hurtigt ud, og lavede et super stykke arbejde. Vores afløb/kloak er blev fikset og alt virker igen som det skal 👌🏻😃
  Nicolai Dyrby Jørgensen
  via Facebook

  Kontakt os i dag og få mere at vide

  Som kloakmester er vi behjælpelige med alle arbejdsopgaver indenfor kloakfaget.

  Er du i tvivl om det er en kloakmester, du skal have fat i, så kan vi kontaktes på tlf.: 31 55 66 92 eller via kontaktformularen.

  Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.