Kloakrenovering

Har du problemer med kloakken på Fyn? – så kan vi hjælpe!
Vi har 10 års erfaring med kloakrenovering og kan løse problemer vedrørende bl.a. lugt fra afløb, rotter eller tilstoppede rør.
Der er en del kloakrenoveringer, der kan klares uden opgravning og andre større indgreb, men skulle det være nødvendigt kan vi også klare det.

Hvornår er det nødvendigt med en kloakrenovering?

Det kan være svært at vide, hvornår der er brug for kloakrenovering. Men her har vi samlet nogle tegn du kan gå efter:

Hvad indebærer en kloakrenovering?

Kloakrenovering indebærer en række metoder til at forebygge og renovere skader på systemet. Kloakrenovering har til formål at reparere skader på kloakken.

Valg af renoveringsmetode afhænger af kloakkens tilstand og hvilken skade der er tale om. Oftest kan man ikke se problemet med det blotte øje, hvorfor det kan være nødvendigt, at vi først laver en TV-inspektion. Så kan vi, som din lokale autoriserede kloakmester på Fyn finde ud af, hvordan vi skal udføre din kloakrenovering.

På den måde får vi et præcis overblik over arbejdets omfang, som både kan blive økonomisk og tidsmæssigt besparende.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vær opmærksom på at min besvarelse kan ende i uønsket mail/spam

  Metoder til kloakrenovering

  Kloakrenovering indebærer forskellige metoder, afhængig af hvilken skade din kloak er blevet påført.

  Der findes flere former for kloakskader, som kræver forskellige løsninger inden for kloakrenovering. Det anbefales altid at få en professionel autoriseret kloakmester til udføre kloakrenoveringen. På den måde er du sikker på altid at få et grundigt og holdbart resultat.

  efter inspektion af kloak

  Det kan være nødvendigt med en inspektion af opgaven først. Derefter, når problemet er lokaliseret, vælger vi den rette metode til renovering af din kloak.

  Vi benytter os af følgende metoder til kloakrenovering:

  Udskiftning af rør

  I nogle tilfælde er en strømpeforing ikke tilstrækkelig. Derfor kan en totaludskiftning af din kloak være nødvendig. Kloakrørene kan være så beskadiget, nedslidte eller utætte, at det bedst kan svare sig at udskifte dem helt. Udskiftning af rør er en større renoveringsproces, da det kan være nødvendigt at foretage opgravninger, for at fjerne rørene helt. Til gengæld står du tilbage med helt nye kloakrør, der er velfungerende, holder mange år frem, og lever op til nutidens standarder.

  Vi udfører kloakrenovering på Fyn, og udfører altid en perfekt, effektiv og holdbar totaludskiftning af din kloak. Efter installation, rydder vi selvfølgelig altid også op efter os selv.
   

  Kloakrensning

  Din kloak behøver ikke nødvendigvis den store renovering. Det kan eksempelvis være at du oplever lugtegener, vandstigning fra afløb, eller vand der løber langsomt ud af hanerne. Det kan oftest være et tegn på tilstopning. Her kan vi nøjes med at rense kloakken ved at spule eller suge det tilstoppede afløb. Uanset hvad, er det altid en fordel at få lavet en TV-inspektion først, så vi kan lokalisere præcist, hvad din kloak fejler.

  Er uheldet ude, og mangler du akut kloakrensning på Fyn? I akutte situationer kan du heldigvis altid ringe til os. Vi kommer hurtigst muligt ud, og hjælper med at udbedre skaden så hurtigt og effektivt som muligt. Uanset om du har brug for hjælp nat eller dag, kan du give os et kald!

  Kloakrenovering uden opgravning

  Med teknologiens udvikling er det blevet muligt at lave kloakrenoveringer under jorden, uden først at skulle grave op. Dog er det ikke alle renoveringer, der kan foregå uden at skulle lave opgravninger, men langt de fleste kloakreparationer er mulige at foretage større indgreb. Det er en mere overskuelig proces for dig, uden de store gener. Vi sørger altid for at være opdaterede, på de nyeste og bedste teknologier indenfor kloakfaget. Du er derfor sikker på, at vi leverer den mest effektive løsning af kloakrenovering på Fyn, og selvfølgelig med kvalitetsgaranti.

  Strømpeforing

  Strømpeforing er en simpel metode til at forny og levetidsforlænge din kloak på. Når vi laver en strømpeforing, lægger vi et nyt rør ind i det gamle. Her oprustes og hærdes det nye rør, så skaden isoleres og lukkes til. Ved at gøre dette, får du dækket utætheder samt huller i det gamle rør. Det er en meget effektiv måde at renovere kloakker på, da vi ikke skal opgrave rørene og udskifte dem helt. Derved undgår du også et stort byggerod på din grund. Det er en sikker metode, der sparer tid og penge at udføre og samtidig undgår man længerevarende byggerod.

  Vores autoriserede kloakmestre er klar til at udføre din kloakrenovering på Fyn. Vi er eksperter i udførelse af kloakrenovering, og står klar til at hjælpe med en udbedring af din kloak.

  medarbejder graver med skovl til kloakrørene
  arbejde og opmåling til kloakrør
  Udformning af plan for kloaksystem

  Vi er Medlem af DM&E Kloakmestergaranti

  - din sikkerhed er vigtig for os

  kunden i fokus

  Vores kunder er vores første prioritet. Hos os kan du altid forvente et godt, holdbart og tilfredsstillende resultat. Vores erfarne autoriserede kloakmestre udfører kloakrenovering på hele Fyn. Vi forlader ikke stedet, før at arbejdet er 100% i orden, og du er fuld tilfreds med arbejdet. Det er vigtig for os, altid at have en tæt dialog med kunden, og at der altid er fuld gennemsigtighed gennem arbejdsprocessen. På den måde sikrer vi, at vi hele vejen igennem altid er på samme side, og at du får udført et arbejde i høj kvalitet, der passer overens med netop dine ønsker.

  Med over 10 år i branchen har vi stor erfaring med kloakrenovering på Fyn. Hos os er du altid i sikre hænder. Vi har både kvalitetsgaranti, og så er vi medlem af DM&G Kloakmestergaranti, der sikrer dig mod, mod al forventning, eventuelle fejl og mangler. 

  Du kan trygt stole på os. Har du brug for kloakrenovering på Fyn? Så tøv ikke med at kontakte os.

  Autoriseret kloakmester J E Hansen Entreprenør
  planlægning og strategi til kloakarbejde
  kloakmestre arbejder med rør til renovering
  medarbejder i gravmaskine til kloakseparering

  Døgnvagt - Kontakt os i dag

  J E Hansen Entreprenør ApS er eksperter i kloakrenovering og hjælper dig altid med, at få de mest effektive resultater. Vi tilbyder kloakrenovering på hele Fyn. Nat eller dag, 365 dage om året Vi opererer med døgnvagt, så du altid kan få fat på os. 

  Du kan kontakte os på tlf.: 31 55 66 92, sende en mail til info@jehansenentreprenor.dk.185-210-177-60.wp09.comasys.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Vi glæder os til at hjælpe dig.