Kloakrenovering

Har du problemer med kloakken – så kan vi hjælpe!
Vi har 10 års erfaring med kloakrenovering og kan løse problemer vedrørende bl.a. lugt fra afløb, rotter eller tilstoppede rør.
Der er en del kloakrenoveringer, der kan klare uden opgravning og andre større indgreb, men skulle det være nødvendigt kan vi også klare det. 

Hvornår er det nødvendigt med en kloakrenovering?

Det kan være svært at vide, hvornår der er brug for kloakrenovering. Men her har vi samlet nogle tegn du kan gå efter:

Hvad indebærer en kloakrenovering?

Kloakrenovering indebærer en række metoder til at forebygge og renovere skader på systemet.

Valg af renoveringsmetode afhænger af kloakkens tilstand og hvilken skade der er tale om. Oftest kan man ikke se problemet med det blotte øje, hvorfor det kan være nødvendigt, at vi først laver en TV-inspektion. Så kan vi, som din lokale kloakmester, finde ud af, hvordan vi skal udføre din kloakrenovering.

På den måde får vi et præcis overblik over arbejdets omfang, som både kan blive økonomisk og tidsmæssigt besparende.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vær opmærksom på at min besvarelse kan ende i uønsket mail/spam

  Vi er Medlem af DM&E Kloakmestergaranti

  - din sikkerhed er vigtig for os

  Metoder til kloakrenovering

  Kloakrenovering indebærer forskellige metoder, afhængig af hvilken skade din kloak er blevet påført.

  Der findes flere former for kloakskader, som kræver forskellige løsninger – for eksempel:

  Udskiftning af rør

  I nogle tilfælde er en strømpeforing ikke tilstrækkelig. Derfor kan en totaludskiftning af din kloak være nødvendig. Kloakrørene kan være så beskadiget, nedslidte eller utætte, at det bedst kan svare sig at udskifte dem helt. Udskiftning af rør er en større renoveringsproces, da det kan være nødvendigt at foretage opgravninger, for at fjerne rørene helt. Til gengæld står du tilbage med helt nye kloakrør, der er velfungerende, holder mange år frem, og lever op til nutidens standarder.

  Kloakrensning

  Din kloak behøver ikke nødvendigvis den store renovering. Det kan eksempelvis være at du oplever lugtegener, vandstigning fra afløb, eller vand der løber langsomt ud af hanerne. Det kan oftest være et tegn på tilstopning. Her kan vi nøjes med at rense kloakken ved at spule eller suge det tilstoppede afløb. Uanset hvad, er det altid en fordel at få lavet en TV-inspektion først, så vi kan lokalisere præcist, hvad din kloak fejler.

  Kloakrenovering uden opgravning

  Med teknologiens udvikling er det blevet muligt at lave kloakrenoveringer under jorden, uden først at skulle grave op. Dog er det ikke alle renoveringer, der kan foregå uden at skulle lave opgravninger, men langt de fleste kloakreparationer er mulige at foretage større indgreb. Det er en mere overskuelig proces for dig, uden de store gener. Vi sørger altid for at være opdaterede, på de nyeste og bedste teknologier indenfor kloakfaget. Du er derfor sikker på, at vi leverer den mest effektive løsning og selvfølgelig med kvalitetsgaranti.
  arbejde og opmåling til kloakrør
  Udformning af plan for kloaksystem
  kloakmestre arbejder med rør til renovering
  medarbejder i gravmaskine til kloakseparering

  Døgnvagt - Kontakt os i dag

  J E Hansen Entreprenør ApS er eksperter i kloakrenovering og hjælper dig altid med, at få de mest effektive resultater. Vi opererer med døgnvagt, så du altid kan få fat på os. Vi glæder os til at hjælpe dig.