Kloakseparering

En kloakseparering aflaster både rensningsanlægget, kloakken og miljøet. Desuden mindsker det brud på din kloak ved store regnskyl. Med mere end 10 års erfaring kan vi hjælpe dig, til en sund kloak.

Kontakt os allerede i dag og høre meget mere.

Autoriseret i kloakseparering

En kloakseparering er en 2-i-1 løsning. Løsningen er mindre belastende for miljøet, og så mindsker det også presset på rørene ved store regnbyger.

Kloakmester J E Hansen Entreprenør leverer altid kvalitetsgaranti og god service, når vi laver en kloakseparering.

Med mere en 10 års erfaring og en solid faglig viden, udfører vi altid arbejdet til punkt og prikke og efterlader et professionelt resultat, som du er tilfreds med. 

Der er ikke én opgave vores firma ikke har løst gennem tiden. Vi kan med garanti håndtere din problemstilling.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vi er Medlem af DM&E Kloakmestergaranti

  - din sikkerhed er vigtig for os

  Kloakmester_386x306(380x300)

  Hvad er en kloakseparering?

  Før i tiden bestod et kloaksystem af ét samlet rør, der førte både regnvand og spildevand væk og ud til et rensningsanlæg. Dette er ikke altid tilfældet længere. I dag får flere lavet en kloakseparering. Som det ligger lidt i ordet, betyder det at vi deler røret i to. Det ene rør fører spildevandet fra huset til rensningsanlægget, og det andet fører rent regnvand ud til søer eller vandløb. Når man leder vandet hver for sig, mindsker man mængden af vand der skal renses.

  Ved at få lavet en kloakseparering, sikres grunden også bedre mod skybrud eller store regnbyger. Da regnvandet nu har et rør for sig selv, overbelastes det ikke i samme grad af store mængder vand.

  Kloaksystemer uden separation kan derfor ofte give anledning til oversvømmelser.

  Kloakseparering der skåner miljøet

  Nogle kommuner påkræver kloakseparering, men hvis ikke dette er tilfældet for dig, er det nu alligevel en god ide. Det har en positiv indvirkning på miljøet, da du vil få et separat rørsystem kun til vand, der ledes ud til søer og vandløb.

  Hvis ikke du har fået foretaget en kloak separation endnu, bruges der energi på rensningsanlæggene til at få renset vandet. Derfor skåner du både din kloak. rensningsanlægget og miljøet med en kloakseparering.

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Godt og professionelt udført arbejde, god service, kom til den aftalte tid, meget behagelig person og bestemt et firma som jeg varmt kan anbefale til andre.
  John Larsen
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi skrev lidt "panikken" til Jacob en søndag eftermiddag da vores kloak var stoppet. Allerede samme eftermiddag stod han på adressen , og fiksede det hele hurtigt og effektivt. Kæmpe anbefaling herfra, det er ikke sidste gang vi ringer hvis vi får brug for hjælp 👍🏼
  Louise Sloth Sørensen
  via Facebook

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling herfra Jacob rykkede hurtigt ud, og lavede et super stykke arbejde. Vores afløb/kloak er blev fikset og alt virker igen som det skal 👌🏻😃
  Nicolai Dyrby Jørgensen
  via Facebook

  Kontakt os, hvis også skal have lavet en kloakseparering

  Vi er eksperter på området og kan hjælpe dig til det bedste resultat. Ring til os på tlf.: 31 55 66 92 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. Vi glæder os til at høre fra dig!