Kloakservice

Kloakservice døgnet rundt

Få akut kloakservice til tiden, når vandet løber ud af afløbet, eller når toilettet er stoppet. Så er Vi tilbyder døgnservice alle ugens dagen på hele Fyn. Vi ved nemlig godt at hvis uheldet er ude, så kan der være akut brug for  kloakservice.

Alle former for kloakservice

Vi har erfaring med alle områder af kloakservice. Oplever du lugtgener, skadedyrsproblemer eller små og store oversvømmelser i hjemmet, så kan vi hjælpe dig godt videre. Her er et lille udpluk af, hvad vi kan hjælpe dig med indenfor kloakservice.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vær opmærksom på at min besvarelse kan ende i uønsket mail/spam

  Vi er Medlem af DM&E Kloakmestergaranti

  - din sikkerhed er vigtig for os

  Tv Inspektion

  TV-inspektion er en god metode til at undersøge kloaksystemer. Det er en yderst moderne og effektiv måde til at finde frem til problemet.

  En tv-inspektion indebærer et videokamera, som kommer ned i kloakken for at  identificere brud på kloakrør eller tilstopning.

  Er der en mistanke om en skade i jeres kloak, kan vi foretage en TV-inspektion og hurtigt få afklaret, hvad der er galt.

  Kloakrensning

  Hvis du får en tilstoppet vask eller afløb, kan vi hjælpe dig gennem en kloakrensning. Som det ligger i ordet renser vi din kloak, så vand igen kan flyde igennem. Vi sender vores autoriserede kloakmester ud til din adresse, og foretager en grundig gennemgang af rørene, for at lokalisere problemet. J E Hansen Entreprenør renser din kloak for snavs og andre uønskede ting.

  Rensning af faldstammer

  Faldstammen fører ejendommens spildvand ud til det offentlige kloaksystem. Er denne ikke vedligeholdt kan det give større kloakproblemer. Derfor er det altid en god idé at være på forkant, og få foretaget en rensning af faldstammen i hjemmet. Så undgår du fremover akutte problemer med tilstoppede afløb og kloakker.

  Tv inspektion

  Vores kunder siger

  ★★★★★

  Godt og professionelt udført arbejde, god service, kom til den aftalte tid, meget behagelig person og bestemt et firma som jeg varmt kan anbefale til andre.
  John Larsen
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi skrev lidt "panikken" til Jacob en søndag eftermiddag da vores kloak var stoppet. Allerede samme eftermiddag stod han på adressen , og fiksede det hele hurtigt og effektivt. Kæmpe anbefaling herfra, det er ikke sidste gang vi ringer hvis vi får brug for hjælp 👍🏼
  Louise Sloth Sørensen
  via Facebook

  ★★★★★

  Kæmpe anbefaling herfra Jacob rykkede hurtigt ud, og lavede et super stykke arbejde. Vores afløb/kloak er blev fikset og alt virker igen som det skal 👌🏻😃
  Nicolai Dyrby Jørgensen
  via Facebook
  vogn til kloakspuling
  arbejde og opmåling til kloakrør

  Kontakt os i dag

  Vi hjælper med alle typer udfordringer indenfor kloak. Ring til os på tlf.: 31 55 66 92 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Er dit kloakproblem akut, leverer vi også døgnservice alle ugens dage.