Rottespærre

Stop rotterne med en rottespærre

Med en rottespærre får du den mest effektive løsning til at forhindre rotter i din kloak og på grunden generelt.
Langt de fleste rotter bor i kloakker, og derfor er det en rigtigt god idé, at forhindre at de flytter ind hos dig.

Rotter kan forårsage større skader på dine kloakrør, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at få lavet. Med en rottespærre på Fyn, kan du forebygge dette og derved også lettere holde din kloak funktionel.

Det er altid godt at holde rotter på afstand, da de også kan føre skade på selve huset og kan medbringe sygdomme, der kan give allergiske reaktioner hos mennesker.
Hos J E Hansen Entreprenør har vi mange års erfaring indenfor kloakmesterfaget og derfor også indenfor monteringen af rottespærrer på Fyn.

Vi lægger vægt på at servicere rottespærre efter producentens anvisninger, så vi er sikre på at alt udføres, som tiltænkt. Desuden er vi medlem DM&E kloakmestergaranti, da vi sikkerhed er vigtig for os.

Lad os være din lokale kloakmester på Fyn og hjælpe dig af med rotterne. 

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vær opmærksom på at min besvarelse kan ende i uønsket mail/spam

  Hvordan fungerer en rottespærre?

  Se mere om hvad en rottespærre er, hvorfor du bør have en, hvordan den monteres og service af din rottespærre, i de tre korte videoer.

  Installation af rottespærre Fyn

  Det er aldrig sjovt at have rotter på grunden og i kloakrørene. Men her kan en rottespærre hjælpe dig med at komme af dem, men også forebygge at de kommer til.

  Når vi hjælper dig med installation af rottespærre på Fyn, får du en sikkert og effektiv løsning. Vi er autoriseret rottespærre montør og kan derfor stå for hele processen.

  Når rottespærren er på plads, brude der ikke går længe før rotterne finder et andet sted at bo. Det er dog vigtigt at du gerne en gang om året får udført servicetjek på din rottespærre, da den kan blive tilstoppet med f.eks. papir og lignende fra husholdningen.

  Du er altid velkommen til at kontakte os i forbindelse med montering af rottespærre på Fyn.

  Autoriseret kloakmester J E Hansen Entreprenør

  Vi er Medlem af DM&E Kloakmestergaranti

  - din sikkerhed er vigtig for os

  Hvad er en rottespærre?

  planlægning og strategi til kloakarbejde

  Helt simpelt forklaret, er det en anordning vi monterer i din kloak. For at forhindrer rotter i at komme ind i dit kloaksystem.

  En rottespærre består af to klapper, der helt automatisk åbner sig, når der kommer spildevand fra huset gennem kloakken. Når vandet er igennem, lukker klapperne i. På den måde sikres du på bedste vis, at spildevandet kan komme ud uden at rotterne ikke trænger igennem.

  En rottespærre skal serviceres en gang om året. Der kan f.eks. sætte sig papir fast, hvilket kan forhindre vandet i at løbe igennem.

  En rottespærre er blandt de mest effektive måder, hvorpå du kan undgå at skadedyrene finder vej ind i dine kloakrør. Det skyldes helt enkelt at langt størstedelen af rotterne, befinder sig i kloakrørene.

  Det er vigtigt at du får monteret og installeret din rottespærre på Fyn af autoriseret kloakmester og rottespærremontør. Det skyldes at det er en forholdsvist teknisk proces, der kræver at man har kendskab til både selve rottespærren med også kloakker generelt. 

  Kloakmester udfører kloakseparering
  Aut kloakmester i gravemaskine

  Tegn på rotter

  Hvis du har problemer med rotter, så kan det være en god idé, at vi først foretager en TV-inspektion, så vi er sikre på, om det er en rottespærre vi skal sætte op..

  Her ses nogle klassiske tegn på at du måske har rotter, derhjemme

  – Dårlig lugt
  – Efterladenskaber og afføring fra rotter
  – Pibe- eller gnavelyde
  – Rottereder
  – Huller i vægge, paneler mm.

  Hvis du er i tvivl, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på tlf.: 54 58 86 03, så kan vi finde den løsning der passer til dig.

  Kontakt os allerede i dag

  Skal du bruge hjælp til montering af rottespærre på Fyn er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 54 58 86 03, sende en mail til info@jehansenentreprenor.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

  Så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt og som regel indenfor 24 timer.