Rottespærre

Stop rotterne med en rottespærre

Med en rottespærre får du den mest effektive løsning til at forhindre rotter i din kloak. Langt de fleste rotter bor i kloakker, og derfor er det en rigtigt god idé, at forhindre at de flytter ind hos dig. Rotter kan forårsage større skader på dine kloakrør, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at få lavet.

Det er altid godt at holde rotter på afstand, da de også kan føre skade på selve huset og kan medbringe sygdomme, der kan give allergiske reaktioner hos mennesker. Vi ligger vægt på at servicere rottespærre efter producentens anvisninger.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vær opmærksom på at min besvarelse kan ende i uønsket mail/spam

  Hvordan fungerer en rottespærre?

  Se mere om hvad en rottespærre er, hvorfor du bør have en, hvordan den monteres og service af din rottespærre, i de tre korte videoer.

  Vi er Medlem af DM&E Kloakmestergaranti

  - din sikkerhed er vigtig for os

  Indhent tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Vær opmærksom på at min besvarelse kan ende i uønsket mail/spam

   Hvad er en rottespærre?

   Helt simpelt forklaret, er det en anordning vi monterer i din kloak. Den forhindrer rotter i at komme ind i dit kloaksystem.

   En rottespærre består af to klapper, der helt automatisk åbner sig, når der kommer spildvand fra huset gennem kloakken. Når vandet er igennem, lukker klapperne i. På den måde sikres du på bedste vis, at spildvandet kan komme ud uden at rotterne ikke trænger igennem.

   En rottespærre skal serviceres en gang om året. Der kan eksempelvis sætte sig papir fast, hvilket kan forhindre vandet i at løbe igennem.

   Vores kunder siger

   ★★★★★

   Godt og professionelt udført arbejde, god service, kom til den aftalte tid, meget behagelig person og bestemt et firma som jeg varmt kan anbefale til andre.
   John Larsen
   via Facebook

   ★★★★★

   Vi skrev lidt "panikken" til Jacob en søndag eftermiddag da vores kloak var stoppet. Allerede samme eftermiddag stod han på adressen , og fiksede det hele hurtigt og effektivt. Kæmpe anbefaling herfra, det er ikke sidste gang vi ringer hvis vi får brug for hjælp 👍🏼
   Louise Sloth Sørensen
   via Facebook

   ★★★★★

   Kæmpe anbefaling herfra Jacob rykkede hurtigt ud, og lavede et super stykke arbejde. Vores afløb/kloak er blev fikset og alt virker igen som det skal 👌🏻😃
   Nicolai Dyrby Jørgensen
   via Facebook
   Kloakmester udfører kloakseparering
   Aut kloakmester i gravemaskine

   Tegn på rotter

   Hvis du har problemer med rotter, så kan det være en god idé, at vi først foretager en TV-inspektion, så vi er sikre på, om det er en rottespærre vi skal sætte op..

   Her ses nogle klassiske tegn på at du måske har rotter, derhjemme

   – Dårlig lugt
   – Efterladenskaber og afføring fra rotter
   – Pibe- eller gnavelyde
   – Rottereder
   – Huller i vægge, paneler mm.

   Hvis du er i tvivl, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på tlf.: 31 55 66 92, så kan vi finde den løsning der passer til dig.