Separatkloakering

En separatkloakering aflaster både rensningsanlægget, kloakken og miljøet.
Desuden mindsker det brud på din kloak ved store regnskyl.

Med mere end 10 års erfaring kan vi hjælpe dig, til en sund kloak, der kan modstå skybrud og det danske vejr.

Kontakt os allerede i dag og høre meget mere.

Professionel separatkloakering

Med en separatkloakering får du en 2-i-1 løsning. Denne løsning er mindre belastende for miljøet, og så mindsker det også presset på rørene ved de store regnbyger, vi oplever i Danmark. Som autoriseret kloakmester på Fyn, leverer altid et professionel stykke arbejde med kvalitetsgaranti. Desuden er vi medlem af DM&E Kloakmestergaranti, der er med til at sikre dig hvis, der mod forventning, skulle være nogle mangler ved vores arbejde. Heldigvis har vi meget sjældent behov for denne. Det er vigtigt for os at alle kan være trygge ved at lade os stå for arbejdet på deres kloakker. Derfor bestræber vi os hver dag på, at levere den bedst mulige service, når vi laver en separatkloakering i dine kloak. Derfor forlader vi heller aldrig en opgave før vi selv, som stolte fagfolk, er tilfredse, men også at du er glad for det udførte stykke arbejde.

Mere end 10 års erfarring

Med mere en 10 års erfaring og en solid faglig viden, udfører vi altid arbejdet til punkt og prikke og efterlader et professionelt resultat, som du er tilfreds med og så endda til konkurrencedygtige priser. Der er ikke den slags opgave vores firma ikke har løst gennem tiden. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Vi har også hjulpet mange med blandt andet kloakrenovering, kloakservice og installation af rottespærre. Udfyld kontaktformularen her eller giv os et kald på telefon. Vi giver dig altid gerne et uforpligtende tilbud på kloakseparering på netop din ejendom.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vær opmærksom på at min besvarelse kan ende i uønsket mail/spam.

  En god pris på separatkloakering

  Prisen på separatkloakering kan variere en hel del. Det afhænger meget af hvor stort et en ejendom der tale om, da det selvsagt både tager længere tid. 

  Du kan med fordel lade os stå for arbejdet. Hos J E Hansen Entreprenør ApS har vi mange års erfaring med kloakseparering, som det kaldes i fagsprog. Det betyder at vi kender til de udfordringer og faldgruber, vi kunne støde på undervejs. 

  Desuden arbejder vi med gode priser, da alle skal have råd til effektiv og godkendt kloakering. Du kan altid kontakte os på telefon 54 58 86 03, på mail info@jehansenentreprenor.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage med et et uforpligtende tilbud, hurtigst muligt. 

  opgravning til kloakseparering af kloakrør

  Vi er Medlem af DM&E Kloakmestergaranti

  - din sikkerhed er vigtig for os

  Hvad er en separatkloakering?

  Før i tiden bestod et kloaksystem af ét samlet rør, der førte både regnvand og spildevand væk fra ejendommen og ud til et rensningsanlæg. Dette er ikke altid tilfældet længere. I dag får flere lavet en separatkloakering.

  Som det ligger lidt i ordet, betyder det at vi deler røret i to. Det ene rør fører spildevandet fra huset til rensningsanlægget, og det andet fører rent regnvand ud til søer eller vandløb. Når man leder vandet hver for sig, mindsker man mængden af vand der skal renses og er derfor med til at skåne miljøet. Det rene regnvand kan nemlig sagtens føres direkte tilbage til naturen, uden at renses først.

  Ved at få lavet en kloakseparering, sikres grunden også bedre mod skybrud eller store regnbyger. Dette skyldes at regn- og spildvand nu har et rør for sig selv, og derfor mere plads. På den måde undgås det at kloakrørene ikke overbelastes i samme grad af store mængder vand.

  Kloaksystemer uden denne opdeling kan ofte give anledning til oversvømmelser, når vi oplever større regnskyl. Helt enkelt fordi der ikke er plads nok i kloakrøret.

  Kontakt os i dag og et uforpligtende tilbud på separatkloakering på Fyn.

  Hvornår skal der separatkloakeres?

  Det kan afhænge af om der er påbud om få kloaksepareret i din kommune. Nogle kommuner har en såkaldt spildevandsplan, der gør at visse kommuner eller områder har fået påbud på at få foretaget kloakseparering, også kaldet separatkloakering. Der er forskellige påbud og regler hos de forskellige kommuner. 

  Men hvis dit nuværende kloaksystem på grunden har skader, revner, en form for utæthed eller på anden vis ofte tilstoppes bør du få en autoriseret kloakmester Glamsbjerg forbi til at afgøre om en skal fornys. I denne forbindelse anbefales det at få foretaget en separatkloakering i samme omgang.

  Hvad koster separatkloakering?

  Dette kan variere en del. En afgørende faktor for hvad separatkloakering koster er blandt andet, hvor stor grunden er og hvordan kloak systemet er udformet. Det kan i mange tilfælde blive dyrere hvis de nye kloakrør skal føres under huset, terrassen eller anden bygning. Men den samlede pris kan være svær at estimere, uden først at have set opgavens omfang, samt foretaget udregningerne. 

  J E Hansen Entreprenør ApS vil altid gerne komme forbi din adresse og se nærmere på opgaven, og derefter give et uforpligtende tilbud.

  Er mit hus separatkloakeret?

  Det kan være svært selv at afgøre. Men i mange tilfælde vil du finde informationen i husets papirer. Hvis der allerede er lavet separatkloakering på husets grund, vil det fremgå her.
  Eller bør der fremgå informationer om din ejendom lever op til kravende eller ej, i husets papirer eller på din kommunens hjemmeside. Her vil du i langt de fleste tilfælde kunne finde en oversigt over ejendomme der allerede har fået fortaget dette, men også de adresser der har fået påbud på det.  
  Kloakmester J E Hansen arbejder med medarbejder på kloaksystemet

  SEPARERING AF KLOAK DER SKÅNER MILJØET

  Nogle kommuner påkræver separatkloakering, men hvis ikke dette er tilfældet for dig, er det nu alligevel en god ide. 

  Det har en positiv indvirkning på miljøet, da du vil få et separat rørsystem kun til regnvand, der ledes ud til søer og vandløb.

  Hvis ikke du har fået foretaget det endnu, bruges der energi på rensningsanlæggene til at få renset vandet. 

  Derfor skåner du både din kloak, rensningsanlægget og miljøet med en separatkloakering på Fyn.

  Kloakmester J E Hansen arbejder med medarbejder på kloaksystemet
  Kloakmester udfører kloakseparering
  medarbejder i gravmaskine til kloakseparering

  Kontakt os i dag

  Med vores mange års erfaring kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Som eksperter på området sørger vi altid for at levere det bedst mulige resultat, så alle er fuldt tilfredse med det fuldførte stykke arbejde.

  Ring til os på tlf.: 54 58 86 03 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. Vi glæder os til at høre fra dig!